Френският бронзов медалист Марсилия отново показа колебания срещу гръцкия вицешампион Панатинайкос и отпадна от

...
Френският бронзов медалист Марсилия отново показа колебания срещу гръцкия вицешампион Панатинайкос и отпадна от
Коментари Харесай

Късен гол и драма с дузпи помогнаха на Панатинайкос да отстрани Марсилия

Френският бронзов медалист Марсилия отново сподели съмнения против гръцкия вицешампион Панатинайкос и отпадна от третия кръг на квалификациите в Шампионската след триумф с 2:1 в постоянното време и загуба с 3:5 след осъществявания на дузпи. И двете попадения за домакините отбеляза Пиер - Емерик Обамеянг (2`, 45`+1`), до момента в който за гърците се разписа Фотис Йоанидис от дузпа (90+9`), предава Спортал. 

След съвършено изиграно първо полувреме, играчите от Южна Франция се отдръпнаха на почивката с два гола преднина. След по-малко от 120 секунди Пиер-Емерик Обамеянг получи извеждащо подаване от Исмаила Сар и нападателят на домакините остана очи в очи със стража Алберто Бриньоли, с цел да открие резултата. В добавеното време на първата част жонатан Клаус центрира в наказателното поле и откри Пиер-Емерик Обамеянг (Марсилия), който овладя топката и я изстреля в долния десен ъгъл, с което и бе сбъднат цялостният поврат в общия резултат.

При осъществяването на 11-метровите наказателни удари Фотис Йоанидис, Бернард, Ласло Клайнхайслер, Себастиан Паласиос и Филип Младенович вкараха за Панатинайкос. Точни за Марсилия пък бяха Жордан Верету, Исмаила Сар и Виктор, само че пропуща на Матео Гендузи натежа и прати празненствата към гръцката столица.

За място в груповата фаза на най-престижния шампионат на Стария континент играчите на Панатинайкос ще спорят с коравия отбор на Брага, който разруши с 4:1 и 3:0 отбора на ТСЦ Бачка Топола.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР